Huspriser på Teneriffa

Diskussion i 'Teneriffa' startad av ludvig, 18 januari 2011.

 1. ludvig

  ludvig Ny medlem

  Blev medlem:
  15 december 2008
  Inlägg:
  22
  Mottagna gillanden:
  0
  go kväll, solenlyser eller någon annan teneriffaexpert, hur mycket har huspriserna sjunkit på Teneriffa? Vidare hur stor är prutmånen på det utsatta priset tror du? Kan du rekommendera några genuina byar med så lite turister som möjligt där man kan titta på townhouses till salu?

  Tack!!
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. SolenLyser

  SolenLyser Guest

  Enligt tidningarna har huspriserna sjukit mindre här än på fastlandet. Jag hör från dem som vill sälja att intresset är stort men att ingen har pengar eller att det är svårt att få bankerna at ge lån. Vill man ha hus eller townhouse lär det finnas hemsidor hos bankerna där de auktionerar hus till mycket förmånliga priser.
   
 4. ludvig

  ludvig Ny medlem

  Blev medlem:
  15 december 2008
  Inlägg:
  22
  Mottagna gillanden:
  0
  ok tack, ska titta på det. Var bor du på Teneriffa om man får fråga? :)
   
 5. SolenLyser

  SolenLyser Guest

  Vi har valt att bo på södra Teneriiffa med halvökenklimat. På norra Teneriffa faller betydligt mer regn och temperaturerna är lägre. I gengäld är det grönare. Vi vill inte byta!
   

Dela sidan

Laddar...