Hur lång tid tar det tills man kan flytta in i sin lögenhet?

Diskussion i 'Torrevieja' startad av Skåning, 8 april 2021.

 1. Skåning

  Skåning Medlem

  Blev medlem:
  29 augusti 2012
  Inlägg:
  87
  Mottagna gillanden:
  2
  Hej! Jag ägde för några år sedan en lägenhet i Torrevieja. Nu skall jag köpa igen för att bo där på heltid. Min fråga: från det jag bestämmer mig o betalar handpenning, hur lång tid tar det innan jag kan flytta in o allt runtom är klart?
  Funderar även på mäklare. Vet att Furster &Co var jättebra när jag använde mig av deras tjänster. Finns det andra som ni vet jobbar seriöst. Ser mycket annonser från Stefan Kvist. Någon som använt sig av honom.
  Tacksam för svar.
  Hälsningar Skåning
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.745
  Mottagna gillanden:
  734
  Beror pà om du ska ha làn etc. Nu kan det ta lite längre tid beroende pà notarier etc. Vi har iofs inte märkt nàgon megaskillnad med dem.
  Men om du köper begagnat och inte har làn kan du i princip flytta in efter en vecka. Bra mycket billigare att ta över den gamla ägarens el och vattenkontrakt ocksà.
  Köper du nybygge beror det helt och hàllet pà när de blir färdiga. Bonus idag är att det aldrig funnits sà mycket nyckelfärdiga objekt som just nu. sà söker du nytt har du ett guldläge om du vill flytta in snabbt. Samma här, har du inget làn kan det gà väldigt fort.

  Stefan Kvist är finländare och jobbat i Torrevieja ganska länge. De flesta jobbar seriöst, sà jag hade inte bekymmrat mig över vilken mäklare jag använder. Hitta ditt objekt och ta det därifràn.
   
 4. Skåning

  Skåning Medlem

  Blev medlem:
  29 augusti 2012
  Inlägg:
  87
  Mottagna gillanden:
  2
  Tack för svar Nalle.
  Preciosa : ser att du startat en chat med mig( trevligt) men hittar inte den
   
  Preciosa gillar detta.

Dela sidan

Laddar...