Handel mellan Afrika och Kanarieöarna

Diskussion i 'Kanarieöarna' startad av ludvig, 7 december 2010.

 1. ludvig

  ludvig Ny medlem

  Blev medlem:
  15 december 2008
  Inlägg:
  22
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej, pga den geografiska närheten till Afrika, så undrar jag om Kanarieöarna bedriver handel med Afrika på ett annat sätt än med övriga Europa?
  Dvs med frukt mm.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. SolenLyser

  SolenLyser Guest

  Det bedrivs handel och det finns planer på att utveckla handeln där Kanarieöarna skulle bli ett nav med där flera Afrikanska statet skulle ingå liksom Cabo Verdeöarna. Båt-och flyförbindelsena är idag ganska små.
   
 4. svenberg

  svenberg Ny medlem

  Blev medlem:
  19 december 2011
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Afrika handel

  Stämmer att det är väldigt liten handel mellan Kanarieöarna och Afrika, men det pågår vissa projekt inom EU för att öka denna handel och då framför allt för att gynna den arabiska våren.
   

Dela sidan

Laddar...