flytta till los alcazares ????

Diskussion i 'Torrevieja' startad av Badbalja, 25 december 2022.

 1. Badbalja

  Badbalja Ny medlem

  Blev medlem:
  25 december 2022
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej hej gott folk. Ska ner och kolla hus i Los alcazares. Det verkar vara ett litet lugnt samhälle.

  1. Stränderna. De var ok när jag var där över dagen, nov22, men har läst om att vattenkvaliten är usel och att det svämmar över i stan lite då och då. Vad stämmer, någon som bor där och har koll?

  2. Det flög stridsflyg under flera dagar när vi bodde i la manga och jag förstår att det ligger en armeflygplats eller liknande där de utbildar piloter...flyger de dagligen över stan?

  3 Och det viktigaste av allt nästan, finns det något ställe där det finns ett riktigt 9 fots biljardbord i Los alcazares, :).

  Ja det är vad vi funderar över just nu. vi åker ner v 4 för att kolla på ett ställe så kommer någon på något annat som ni tycker att vi behöver veta, fördelar, nackdelar med stan... skriv gärna och berätta.

  mvh Patrik och Ulli
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. mixt

  mixt Känd medlem

  Blev medlem:
  3 november 2014
  Inlägg:
  996
  Mottagna gillanden:
  276
  Orten kan säkert vara trevlig, men innanhavet gör ett sunkigt intryck även om det pågår projekt för att förbättra vattenkvalitén. Det finns en Natobas i närheten så jag skulle undvika platser där man kan bli störd av den, särskilt om aktiviteten måste öka av någon anledning.
  Tycker även att det platta låglandet på insidan av La Manga är av en trist naturtyp. Också för långt från närmsta kommersiella flygplats. Biljardbord av rätt storlek finns säkert i varje spansk ort värd namnet.
   
  Sharky gillar detta.
 4. Badbalja

  Badbalja Ny medlem

  Blev medlem:
  25 december 2022
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  ok tack för svar
   

Dela sidan

Laddar...