Fiskhandlare i Estepona

Diskussion i 'Malaga' startad av stefand, 22 september 2019.

 1. stefand

  stefand Ny medlem

  Blev medlem:
  16 augusti 2019
  Inlägg:
  13
  Mottagna gillanden:
  10
  Hej
  Jag o min fru tillbringade nyligen en vecka i vackra Estepona. Vi bodde nära en stor Carrefour som hade allt. Praktiskt med deras utbud ibland men också trist. Vi tycker hellre om att besöka torghandel och små lokala handlare. På våra promenader så hittade vi flera grönsakshandlare, en slaktare o 2 affärer specialiserade på frysta fiskprodukter. Vi hittade ingen liten fiskhandlare som sålde färsk fisk i gamla stan eller i hamnen. Vad vi hörde så har det funnits en saluhall men den blev en foodcourt när Carrefour kom till staden. Hade vi bara otur som inte hittade små lokala fiskhandlare?
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Gyllis

  Gyllis Känd medlem

  Blev medlem:
  28 april 2017
  Inlägg:
  523
  Mottagna gillanden:
  604
  Wholesale Fish Market fanns tidigare i hamnen, borde ligga kvar.
  Söker du på Google maps "Pescadería Estepona" hittar du ett helt gäng.
   
 4. stefand

  stefand Ny medlem

  Blev medlem:
  16 augusti 2019
  Inlägg:
  13
  Mottagna gillanden:
  10
  Tack. Fanns ju flera som sagt. Förstår inte hur vi kunnat missa att träffa på någon av dom :) Blir till att besöka nästa gång.
   

Dela sidan

Laddar...