Föräldraledig Costa Blanca

Diskussion i 'Semester i Spanien' startad av Lina Josefine, 6 januari 2019.

 1. Lina Josefine

  Lina Josefine Ny medlem

  Blev medlem:
  3 januari 2019
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!

  Vi är ett par som planerat förlägga 3 månaders föräldraledighet i Spanien nu till hösten september-november, med våra döttrar som då är 4 år respektive 9 mån.

  Vi letar efter en trevlig ort längs med kusten, gärna med ett levande spanskt lokalsamhälle.

  Spenderade 3 mån i Nerja med äldsta dottern under föräldraledigheten med henne. Det passade oss väl, med närhet till Malaga, Granada etc. Tyckte Nerja var lagom stort för ändamålet och med fina vita hus och gränder, bra mataffärer osv.

  Detta tillfälle vill vi åka till ett nytt ställe och har funderat på Costa Blanca och att utgå från Alicante. Har framförallt tittat på Calpe, Altea och Dénia. Ni som kan områdena, vad rekommenderar ni? Vi vill gärna hyra lägenhet alt hus med närhet till stadskärna och strand och slippa bil. Någon som har några tips?

  Mvh Lina
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Yayo65

  Yayo65 Ny medlem

  Blev medlem:
  23 november 2015
  Inlägg:
  12
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej Lina!
  Vi äger en lägenhet i Torrevieja ganska central som vi kan tänka oss hyra ut om ni är intresserade.
  Det är en 2:a på 47 m2 tredje vån med stor balkong, en stor mataffär runt hörnet och nära till playa los locos.
  Saludos :)
   
 4. Deviant

  Deviant Ny medlem

  Blev medlem:
  14 augusti 2018
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Men vad synd att det var i höst och inte nu! Fast.. vi kommer nog tillbaka efter sommaren också. Vi är nere över vintern och bor en mil från Denia med en treåring och 8-månaders. Hör gärna av dig om du vill utbyta information eller försöka hålla kontakten inför hösten. :)

  Vi ska för övrigt spana in Altea och Calpe närmare då vi funderar på att slå oss ner någonstans längs kusten här. Men vi gillar i alla fall Denia och Javea än så länge!
   

Dela sidan

Laddar...