Enova Estates - Mäklarföretag på Costa del Sol söker säljare

Diskussion i 'Jobbannonser' startad av Enova Estates, 28 oktober 2016.

 1. Enova Estates

  Enova Estates Företag

  Blev medlem:
  23 maj 2015
  Inlägg:
  57
  Mottagna gillanden:
  3
  Efterfrågan på bostäder här på västra sidan av Costa del Sol har ökat väldigt mycket bland skandinaver och vi behöver en säljare omgående.

  Säljare:

  Vi söker en säljare till vårt kontor i Manilva. Vi är ett spanskt-svenskt mäklarföretag och söker dig som talar svenska, samt engelska och spanska. Du behöver vara positiv, motiverad, ha servicekänsla och göra det lilla extra för våra kunder. Du har körkort och har datavana. Säljerfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lär upp dig.

  Arbetsplats: Vårt kontor i Manilva, Costa del Sol i Spanien.

  Arbetsuppgifter:

  Sälja lägenheter och hus på västra Costa del Sol, Estepona, La Duquesa, Manilva, Casares och Sotogrande.

  After sale service. Hjälpa befintliga kunder med spörsmål som de har. Det kan vara allt från att ringa elföretaget, organisera städning av nyköpt lägenhet, göra felanmälningar, kontakta hantverkare, till att föreslå köp av möbelpaket.

  After sale service är vår profil. Ingen kund i Sverige eller Norge ska sitta i hemländerna och vara oroliga för någonting rörande deras bostad i Spanien. Vi hjälper dem i stort sett hjälpt dem med allt.

  Lista nya objekt som ska säljas med mera.

  Företaget:

  Enova Estates är ett litet spanskt-svenskt mäklarföretag med totalt 4 medarbetare. Vår ledstjärna är personlig service till våra kunder. Vi är fokuserade på den skandinaviska marknaden och hjälper våra kunder både före och efter köpet av hus eller lägenhet. Vi anordnar gemensamma aktiviteter för att de ska lära känna omgivningarna och få nya vänner med mera. De flesta av våra kunder är skandinaver och vi är det enda mäklarföretaget som talar de skandinaviska språken i Manilva.

  Manilva:

  Manilva är en liten stad med ca 15.000 invånare, med mellan 100.000 och 200.000 turister per år. Manilva ligger mellan Marbella och Gibraltar och är en av Costa del Sols pärlor med flera blå klassade stränder. Staden har fortfarande kvar sin spanska charm med fast boende spanjorer, och här finns även en stor internationell befolkning, varav en växande skara kommer från de Skandinaviska länderna. Här har du möjlighet att bekanta dig med intressanta människor från hela världen. Området erbjuder massor av spännande aktiviteter såsom bada, dykning, golf, skidåkning i Sierra Nevada, fiske, dans, naturreservat, vandring, fantastiska restauranger och så vidare.
  Manilva är tryggt med låg kriminalitet. Klimatet är varmt med fler än 300 soldagar per år.

  Välkommen att kontakta Björn på Enova Estates här på Spanienforum eller på mail:
  [email protected]
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Enova Estates

  Enova Estates Företag

  Blev medlem:
  23 maj 2015
  Inlägg:
  57
  Mottagna gillanden:
  3
  Hej igen,
  Vi anställde en tjej som svarade på annonsen ovan, här på Spanienforum.
  Nu behöver vi anställa ytterligare en säljare med samma kriterier som ovan.
  Denna gång för området Estepona till Marbella.
  Just nu upplever en mycket stor efterfrågan på bostäder på Costa del Sol. Intresset har inte varit så högt sedan år 2007.
  Välkommen att kontakta Björn på Enova Estates här på Spanienforum eller på mail:
  [email protected]
   
  sportgarage gillar detta.

Dela sidan

Laddar...