Egen parabol?

Diskussion i 'Spanien' startad av Vitlöks-Lena, 2 oktober 2009.

Tags:
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Vitlöks-Lena

  Vitlöks-Lena Ny medlem

  Blev medlem:
  18 februari 2009
  Inlägg:
  113
  Mottagna gillanden:
  5
  Min man älskar fotboll. Vi funderar på att skaffa egen parabol i Spanien (Costa del Sol) med möjlighet till många sportkanaler. Kan någon av forum-medlemmarna rekommendera något system? Svenska kommentatorer behövs inte. Engelska och spanska går lika bra.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Eva

  Eva Ny medlem

  Blev medlem:
  29 februari 2008
  Inlägg:
  54
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej, varför väljer ni hellre parabol framför kabel-tv? Det sista alternativet är både billigare och bättre utbud om jag förstått det rätt?!
   
 4. Vitlöks-Lena

  Vitlöks-Lena Ny medlem

  Blev medlem:
  18 februari 2009
  Inlägg:
  113
  Mottagna gillanden:
  5
  Jag tror att vi har något slags kabel-tv idag (?). Vi bor i urbanizacion som domineras av engelsmän, som valt de nuvarande kanalerna. På gården står det en gemensam parabolantenn, som vi betalar ett par hundra euron för om året. Några få spanska kanaler finns, bilden på dem är oftast inte bra, text-tv fungerar inte alls på de flesta av kanalerna. Ibland försvinner kanalerna mitt under en sändning, rätt som det är. – Det är därför jag inbillar mig att vi skulle trivas bättre med egen antenn!
   
 5. cilla

  cilla Ny medlem

  Blev medlem:
  12 januari 2008
  Inlägg:
  44
  Mottagna gillanden:
  0
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan

Laddar...