Bo och jobba i Barcelona

Diskussion i 'Flytta till Spanien' startad av Rebecca_G, 7 december 2009.

 1. Rebecca_G

  Rebecca_G Ny medlem

  Blev medlem:
  7 december 2009
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Jag och två kompisar vill flytta till Barcelona i mars 2010 och undrar hur man lättast får tag på bostad och jobb? På plats eller innan man åker?

  Har läst att det är bättre att skaffa tillfälligt boende först och sen leta lägenhet i lokala tidningar istället. Någon som har erfarenhet av detta?

  Och vi kommer att söka jobb som inte kräver spanskakunskaper då våra inte sträcker sig så långt som vi skulle önska.. Finns det sidor som inte är på spanska som kan vara användbara?

  All information är välkommen!
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. PeterLarsson

  PeterLarsson Ny medlem

  Blev medlem:
  17 februari 2008
  Inlägg:
  245
  Mottagna gillanden:
  9
  hej rebecca g och välkommen till forumet! :) Lättast för att inte missa för all den information som skrivits i ämnet är att söka här på forumet, står en hel del :)
  Som många rekomenderar så är idealista (länk: www.idealista. com) bäst tror jag på boende!
  Tror att det är bäst precis som du skriver att först åka ner till en tillfällig lgh som ni har bokat från sverige och sen därnere i Barcelona leta efter ett bättre, alltså billigare och kanske som ligger bättre mm. Språkkunskaper är ju alltid bra ha men självklart är det vissa jobb som inte kräver mer än engelska troligtvis.
   
 4. filippa33

  filippa33 Ny medlem

  Blev medlem:
  18 januari 2008
  Inlägg:
  37
  Mottagna gillanden:
  0
  Vilken typ av jobb vill du och dina kompisar jobba med i Barcelona? Hur länge ska ni vara borta?
   

Dela sidan

Laddar...