öppen spis

Diskussion i 'Torrevieja' startad av jonte26, 13 maj 2023.

 1. jonte26

  jonte26 Medlem

  Blev medlem:
  19 mars 2013
  Inlägg:
  69
  Mottagna gillanden:
  2
  hej

  Har 2 frågor.

  Fråga nr 1

  När man tittar på olika lägenheter som har öppen spis så är min fundering är dom ok att använda eller är dom bara kvar från när dom byggdes ? då de flesta ser oanvända ut och är antingen målade eller så kan det ligga någonting annat där ?

  Fråga nr 2

  Om man nu köper en övervånings lägenhet i ett radhus där 5 lägenheter har bottenvåning och 5 har övervåning med egen tak takterrass och egen trappa upp till varje lägenhet får man installera in en braskamin i tex vardagsrummet ?

  mvh johan
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.777
  Mottagna gillanden:
  749
  Ja, men du màste ha ha föreningens tillstànd samt bygglov om du màste bygga en ny skorsten. Finns en befintlig sà màste den uppfylla vissa kriterier som avstànd till nock, fönster etc
   
  jonte26 gillar detta.
 4. jonte26

  jonte26 Medlem

  Blev medlem:
  19 mars 2013
  Inlägg:
  69
  Mottagna gillanden:
  2
  tack så mycket då vet jag fick
   

Dela sidan

Laddar...