Återvinning

Diskussion i 'Spanien' startad av Preciosa, 23 maj 2016.

 1. Preciosa

  Preciosa Veteranmedlem

  Blev medlem:
  13 december 2008
  Inlägg:
  8.288
  Mottagna gillanden:
  1.029
  Last edited: 24 maj 2016
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. SolenLyser

  SolenLyser Guest

  Det som spanjorerna inte samlar på är cigarettfimpar. Trots att det finns askfat på borden utanför baren envisas man med att låta fimparna fatta ner på trottoaren och i rännstenen. Fy!
  Här kommer en liten gåta från min ungdom: Figge samlar fimpar som han återvinner. Av tio fimpar rullar han en ny cigarett. En dag hittar han 100 fimpar. Hur många cigaretter blir det?
   
 4. Reskermo

  Reskermo Ny medlem

  Blev medlem:
  28 mars 2016
  Inlägg:
  20
  Mottagna gillanden:
  1
  11. Så här tänker jag: Av 100 fimpar rullar han 10 cigaretter vilka han röker och får 10 fimpar. Av dem får han en cigarett till. Ok, sista cigarettens fimp motsvarar 0,1 cigarett men den räknar jag inte med i resultatet.
   
 5. SolenLyser

  SolenLyser Guest

  Grattis Reskermo! 100% rätt svar. Håll Spanien rent!
   

Dela sidan

Laddar...