Återbetalning av Svensk skatt

Diskussion i 'Övrigt - Ordet är fritt' startad av olle Aguilas, 11 maj 2018.

 1. olle Aguilas

  olle Aguilas Ny medlem

  Blev medlem:
  6 februari 2016
  Inlägg:
  20
  Mottagna gillanden:
  7
  Jag är resident och Svensk pensionär och bor i Spanien sedan några år. Jag har nu gjort min första deklaration i Spanien tillsammans med en skattejurist. Inkomsten jag har är min pension från Sverige som jag då måste skatta för i Spanien. Min fråga till er är: Hur gör jag för att få tillbaka dessa från Sverige? Hittar inget om detta på skatteverkets hemsida.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. erkki

  erkki Känd medlem

  Blev medlem:
  26 september 2014
  Inlägg:
  1.034
  Mottagna gillanden:
  123
  Hej ja du skall sända din deklaration till Skatteverket och begära åter betalning av den Spanska skatten med kvitto som du har betalt .Om du ett konto i Sverige som jag har så sätts pengarna där inom några veckor jag har skickat till Uppsala där mina deklarationer sen jag bodde i Sverige
   
  olle Aguilas gillar detta.
 4. olle Aguilas

  olle Aguilas Ny medlem

  Blev medlem:
  6 februari 2016
  Inlägg:
  20
  Mottagna gillanden:
  7
  Tack erkki
   

Dela sidan

Laddar...