Att flyga med mulor…

Diskussion i 'Artiklar och Nyheter' startad av SolenLyser, 5 november 2016.

  1. SolenLyser

    SolenLyser Guest

  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. mixt

    mixt Känd medlem

    Blev medlem:
    3 november 2014
    Inlägg:
    1.001
    Mottagna gillanden:
    276
    Galet. Han måste ha förstått att han snart skulle dö. Hörde om en händelse med mulor på flyget till Stockholm. Har inte alla detaljer men under hela färden betedde sig en passagerare märkligt, förmodligen uppåtdrogad.

    Tydligen var det något problem vid landningen i Skavsta (tror jag det var) och planet dirigerades om till Arlanda. Det skapade än mer nervositet hos mulan som också hade några avledande kumpaner med sig. De satte ingång sina mobiler och försökte under färd att ringa, vilket ju är helt tokigt och avslöjande. Ivf hade flygpersonalen varskott tullen som grep männen direkt vid flygplansutgången.

    ));)
     
  4. Ulf Nerja

    Ulf Nerja Medlem

    Blev medlem:
    1 september 2016
    Inlägg:
    134
    Mottagna gillanden:
    10
    Men Mixt. det var i Sverige det....de släpptes säkert snabbt därefter...det kan ju vara "kränkande" mot de stackarna (IRONI)!
     
  5. mixt

    mixt Känd medlem

    Blev medlem:
    3 november 2014
    Inlägg:
    1.001
    Mottagna gillanden:
    276
    hehe, nån form av straff blev det nog, även om det handlade om offer för kriminella narkotikaindustri, nästan längst ner på stegen.

    Typiskt att den nyhet SolenLyser refererade till handlade om venezuelaner, där en hel nation är ett offer.

    Sverige har ju som bekant, relativt höga straff på det här området. Problemet är väl snarare att straffen är låga för annan kriminalitet IMO.

    think
     

Dela sidan

Laddar...