Kostnad Malmö-Costa blanca

Diskussion i 'Husbil och Camping' startad av Nellie, 18 juli 2013.

  1. Nellie

    Nellie Ny medlem

    Blev medlem:
    22 januari 2013
    Inlägg:
    195
    Mottagna gillanden:
    1
    Vad kostar det totalt på ett ungefär att köra ner med en bil som drar 1 liter bensin/mil? Om man kör snabbaste vägen, motorväg med vägtullar?

    Vi ska köra från Malmö till Los Alcazares.
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. goranwint

    goranwint Seniormedlem

    Blev medlem:
    4 juli 2008
    Inlägg:
    1.197
    Mottagna gillanden:
    9
    Hej Nellie. Enligt Michelin får du en vägtullskostnad på ca 165 Euro. Värt varenda öre om man vill komma ner snabbt. Jag åkte från Helsingborg till mijas i april på drygt 2 dygn + 7 tummars sömn i bilen. Försökte spara pengar på uppvägen genom att följa alla råd att åka genom norra Spanien och snedda genom Frankrike. det var pest! Måste vara ännu värre nu i semestertider.

    Vi tog heller inte färjan Rödby/Putgarden (långa köer) utan åkte runt via Stora Bältbron. Vi ville inte ha klydd med vovven på färjan.

    Enligt Michelin blir vettigaste vägen 277 mil. Bensinkostnaden beror ju på var du tankar, men du får fram dagspriserna på denna sida http://se.gas-globe.com/maps.phtml

    Kör försiktigt!
    Göran I Mijas Pueblo
     
  4. Eckhoff

    Eckhoff Medlem

    Blev medlem:
    3 mars 2012
    Inlägg:
    570
    Mottagna gillanden:
    3
    Bokar man färjan 14 dagar i förväg får man 50% rabatt, sedan kör vi om Luxemburg och tankar upp där. Nu kör vi diesel bil och vi kör från Helsingborg till Torrevieja på cd 27 timmar och har en kostnad totalt på t o r på ca 10 000 och kör på betalvägar var det inte finns ett vettigt alternativ.

    //Eckhoff
     

Dela sidan

Laddar...