Transcom anställer till nytt kontor

Diskussion i 'Jobbannonser' startad av Johanna Forssell, 1 februari 2021.

Tags:
 1. Johanna Forssell

  Johanna Forssell Ny medlem

  Blev medlem:
  28 januari 2021
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Transcom är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet. Transcom är en ung och motiverande arbetsplats där möjligheten att göra karriär är stor. Vi har kul, tempot är högt, utmaningarna är många och med din drivkraft kan vi göra underverk. En internationell, multikulturell miljö med en dynamisk, lekfull och energisk atmosfär. På Transcom kan vara dig själv, i en grupp av likasinnade individer. Alltid incitament och bonusprogram för att öka din månadslön.

  För oss är hållbarhet en del av vår vardag. Vårt hållbarhetsprogram Transcom Cares består av tre fokusområden; personalutveckling, jämställdhet och samhällsengagemang. En stor del av vårt engagemang är beroende av våra medarbetares passion att bidra med sin tid och energi, vilket gör oss alla stolta över att arbeta på Transcom.

  Vi är 26.000 specialister i 50 anläggningar i 22 länder, som levererar tjänster på 33 språk till internationella kunder i olika branscher, och nu är det snart dags att öppna vårat nya, fräsha, stora center i Malaga/Benalmadena! Så nu är vi ute och letar efter nya arbetskamrater som talar svenska, norska, danska och finska.

  SV: https://lnkd.in/enWC5bb
  NOR: https://lnkd.in/ey9e8mu
  DAN: https://lnkd.in/epZtgGM
  FIN: https://lnkd.in/evrUWtD


  Hör av dig om du är intresserad och/eller vill veta mera detaljer. Ha en fantastisk dag! (y)
   

Dela sidan

Laddar...