Skolor i Estepona

Diskussion i 'Flytta till Spanien' startad av Helena K, 29 mars 2022.

 1. Helena K

  Helena K Ny medlem

  Blev medlem:
  29 mars 2022
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!
  Ny på forumet, flytt planerad till Estepona under sommaren. Har en dotter på 13 år, och vi undrar lite över den kommunala skolan i Estepona. Av vad jag har läst på andra forum är skolorna helt OK, men ingenting slår personliga erfarenheter. Någon här som har sina barn på "vanlig" skola i Estepona, och i så fall: vad har er erfarenhet varit? Vilka skolor skulle ni rekommendera? Min dotter är taggad inför flytten, hennes enda rädsla är att hamna efter på grund av språkförbistringar. Vad är era erfarenheter av detta?
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Stef

  Stef Aktiv medlem

  Blev medlem:
  16 augusti 2013
  Inlägg:
  453
  Mottagna gillanden:
  95
  Har 3 ungar i spansk skola och visst är det tufft i början för dem, men på "de flesta" ställen i Spanien som "turister" hamnar på går de en massa andra folk från hela världen och Skolorna är ganska vana vid detta, är hon 13 kan hon redan engelska och kommer säkert få sitta bredvid nån som är bra på engelska för att stötta.

  Kan inget om Estepona, men i vår skola jobbar man mycket mer med hemläxor jmf med Sverige och ligger före vad de jobbat med i Sverige
   
  Daniel C och Helena K gillar detta.
 4. Helena K

  Helena K Ny medlem

  Blev medlem:
  29 mars 2022
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Tusen tack för ditt svar, det gjorde min dotter mycket lugnare :)
   

Dela sidan

Laddar...