Skola i Spanien?

Diskussion i 'Skolor och Studier i Spanien' startad av Jessica71, 25 juli 2013.

 1. Jessica71

  Jessica71 Ny medlem

  Blev medlem:
  25 juli 2013
  Inlägg:
  3
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!
  Är ny här och hoppas på mycket användbar information. Jag bor tillsammans med mina tre barn i Sverige men vi i familjen har en lägenhet i Torrevieja.

  Finns det möjlighet att under en termin låta barnen gå i spansk skola. Barnen ska till hösten börja i sjuan, sexan resp fyran.

  De vill lära sig spanska ordentligt, kan grunderna..

  Hur fungerar det då de äldsta har/ska ha betyg i svenska skolan. Kan man ändå vara borta en termin och hoppa över det terminsbetyget eller?

  Någon som vet? Tacksam för alla tips och information. Det gäller alltså i Torrevieja. Jag vet att det finns en skandinavisk skola i närheten men då blir det ju inte spanska ..

  VH JEssica :sol:
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. rinconada

  rinconada Känd medlem

  Blev medlem:
  6 oktober 2010
  Inlägg:
  3.877
  Mottagna gillanden:
  217
  I Sverige kan man alltid tentera av olika kurser om man "missar" dem. Varsko barnens rektor. Ev be om lov att avbryta studier för en termin. Isf ange mycket goda skäl för att de inte ska kunna neka.
  För att förebygga detta att man missar, kan ni ju tala med lärarna i barnens skola, vad som krävs och om de skulle kunna fá böcker med sig. Annars kan man ju läsa alla kurskrav pá skolverkets hemsida men det kan vara lite jobbigt att tyda vad som menas exakt.
  Lycka till!
   
 4. Akalla

  Akalla Medlem

  Blev medlem:
  30 augusti 2011
  Inlägg:
  43
  Mottagna gillanden:
  1
  Skola

  Det finns Skandinaviska skolan i Torrevieja, där går dom efter svenska läroplanen och man kan gå en termin eller bara några månader.

  Vet inte om det är bästa sättet att lära barnen spanska dock.
   

Dela sidan

Laddar...