Hyra lägenhet i Marbella, (förstahandskontrakt?)

Diskussion i 'Flytta till Spanien' startad av Viktor, 9 april 2018.

 1. Viktor

  Viktor Ny medlem

  Blev medlem:
  9 april 2018
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!
  Jag har börjat bli intresserad av att flytta till Marbella. Det enda problemet är att jag har svårt att hitta något vettigt om vart man ska vända sig om man skulle vilja hyra en lägenhet? Alltså likt ett förstahandskontrakt. Hur bör man sig åt om man skulle vilja lösa det?

  Tack på förhand!
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Minerva

  Minerva Medlem

  Blev medlem:
  18 februari 2011
  Inlägg:
  179
  Mottagna gillanden:
  20
  Det finns nog ingen exakt motsvarighet av de svenska hyresbegreppen. Alla lägenheter äggs i regel av privata personer, som ibland hyr ut de för kortare eller längre tid. Alltså som hyresgäst måste man vara förbered att kanske behöva flytta när hyresvärden säger upp kontraktet och lagen tillåter. Hyra kan man med hjälp av mäklare eller uthyrningssajter, mest på spanska
   

Dela sidan

Laddar...