Hur bra är din spanska?

Diskussion i 'Skolor och Studier i Spanien' startad av SolenLyser, 26 juli 2017.

 1. SolenLyser

  SolenLyser Guest

 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. SpainBrain

  SpainBrain Aktiv medlem

  Blev medlem:
  5 december 2017
  Inlägg:
  115
  Mottagna gillanden:
  44
  Stämmer inte. Finns en hel del Spanjorer som flyttat utomlands, blivit föräldrar och därmed får barnen dubbelt medborgarskap. Jag tror inte ens att de måste ha varit i Spanien ens, utan man får det medborgarskapet som ens föräldrar har.

  Om inte det har ändrats?
   
 4. SolenLyser

  SolenLyser Guest

  Jag gissar att de flesta i detta forum är medlemmar i EU, det var dessa jag syftade till, om nu någon funderat på att bli Spanjor. Under 2016 erhöll 7.200 ”utlänningar” spanskt medborgarskap på Kanarieöarna, en ökning med 50,1% jämfört med året innan. De flesta kom från Kuba, Colombia, Marocko, Venezuela, Bolivia, Uruguay, Argentina, Ekvator, Dominikanska Republiken, Senegal, Indien och Pakistan. Troligen har ingen av dessa drabbats av mitt slarviga sätt att uttrycka mig.
   
 5. vinylsamlaren

  vinylsamlaren Ny medlem

  Blev medlem:
  27 december 2017
  Inlägg:
  13
  Mottagna gillanden:
  1
  Min spanska är lika med noll. Har varit mycket i Thailand de senaste åren så spanskan har liksom "kommit av sig".

  Någon som har något eller några bra tips på bra och effektiva spanskakurser? Gärna någon kurs som man kan tanka ner gratis via nätet typ The Pirate Bay.
   

Dela sidan

Laddar...