Barcelona - kollektivtrafiken

Diskussion i 'Semester i Spanien' startad av Oregistrerade, 11 augusti 2008.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Någon som vet hur kollektivtrafiken fungerar i Barcelona? Det jag tänker på är 10-korten man kan köpa, de funkar på både metro och buss har jag förstått, men funkar de även på tågen(renfe?)?
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. barbieloca

  barbieloca Ny medlem

  Blev medlem:
  3 juli 2008
  Inlägg:
  28
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej du, jag kan inte svära...men till 99.9% kan jag säga nej. Jag har inte fatt dem att funka iaf. Biljetterna man köper för Renfe-tagen ser helt annorlunda ut.

  Det som e bra m 10-korten är att man kan göra ett byta, t-bana+buss eller tvärsom...! Men det va ju inte det det gällde nu...
   
 4. Kalle

  Kalle Ny medlem

  Blev medlem:
  8 mars 2008
  Inlägg:
  24
  Mottagna gillanden:
  0
  instämmer, de funkar med största sannolikhet inte på Renfetågen :(. Kan man byta transportsätt med 10korten alltså.. bra det visste inte jag! Finns det ngt system att man får åka igen inom en timme eller så också?
   
 5. barbieloca

  barbieloca Ny medlem

  Blev medlem:
  3 juli 2008
  Inlägg:
  28
  Mottagna gillanden:
  0
  Ehum....hur det fungerar med byten är ännu ett mysterium för mig...

  Men jag vet att tex buss+buss eller metro+metro e omöjligt. Men behöver man aka tex metro a sen buss utan att vänta för länge emellan sa dras det inget pa 10-kortet när man "stämplar" det i bussen.

  Kanske ngn pa plats i Barca som orkar ga a fraga ;)
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan

Laddar...