Önskar hyra boende för 1-3 månader.

Diskussion i 'Önskas hyra' startad av Franky, 15 januari 2015.

 1. Franky

  Franky Ny medlem

  Blev medlem:
  12 september 2012
  Inlägg:
  11
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej! Jag önskar hyra ett boende i Spanien (fastlandet, kanarieöarna eller balearerna) under ca 1-3 månader. Gärna under månaderna Juni-Oktober, men skulle inte det fungera kan jag även tänka mig att hyra under en senare period.

  Önskvärd max hyra: 500 Euro per månad.
  Gärna beläget nära havet.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. haho1018

  haho1018 Ny medlem

  Blev medlem:
  14 april 2011
  Inlägg:
  87
  Mottagna gillanden:
  1
  förslag

  Hej!

  Det finns en uppsjö av lägenheter att hyra så det borde inte bli svårt att hitta någon. Men det är såklart beroende på hur stort/centralt/fräscht/välutrustat, nära hav etc som du förväntar dig för det priset. Juni-sept är ju högsäsong och många lägenheter är betydligt dyrare att hyra då. Men kolla Blocket tex, eller Mas Amigos, eller Zariko.com. Även Niumba.com och Realia.com förmedlar bostäder i Spanien.

  Vår lägenhet (se länk nedan) kostar 520/mån from oktober och ligger bra till i Torrevieja, men det kanske blir för sent för dig? Hör av dig om du vill fråga ngt mer! Lycka till att hitta ett bra boende!

  http://zariko.com/for-rent/r19/?lang=en
   
 4. Franky

  Franky Ny medlem

  Blev medlem:
  12 september 2012
  Inlägg:
  11
  Mottagna gillanden:
  0
  Tack för tipset! Jag har även hunnit hitta en sida som heter www.airbnb.se som jag tycker verkar bra. Oktober kan eventuellt bli för sent för mig. Jag funderar på att börja plugga i höst men jag har inte bestämt helt ännu. Jag återkommer om jag ändrar mig! ;-)
   

Dela sidan

Laddar...