Buss från Malaga till Competa

Diskussion i 'Leva och Bo i Spanien' startad av Kollifej, 8 oktober 2016.

 1. Kollifej

  Kollifej Medlem

  Blev medlem:
  23 december 2015
  Inlägg:
  113
  Mottagna gillanden:
  1
  För att komma till vår by Competa tar man Loymerbus direkt från Malaga. Men jag undrar ifall någon vet om Loymerbus går från Malagabusstation? I Torre del mar måste man nämligen gå till en annan busstation som ägs av just Loymerbuss. Det verkar vara Alsabussar som går från de stora stationerna. Vi åker i morgon så tacksam för snabbt svar! graciass
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. rinconada

  rinconada Känd medlem

  Blev medlem:
  6 oktober 2010
  Inlägg:
  3.877
  Mottagna gillanden:
  217
  Jag får fram information att bussen skulle avgå från Busstationen (Estación de autobus)
  i Malaga. Men att firman som kör heter R. Avila. Nu vet jag inte om detta är det senaste men du får länken här. Klicka på Horarios/Timetable till vänster på sidan och du kommer fram till alla destinationer från Malaga. Lycka till!

  http://www.estabus.emtsam.es/
   

Dela sidan

Laddar...