Spansk skatt för din bostad i Spanien!

Diskussion i 'Köpa och sälja fastighet' startad av Ulf Nerja, 8 januari 2017.

 1. Ulf Nerja

  Ulf Nerja Medlem

  Blev medlem:
  1 september 2016
  Inlägg:
  134
  Mottagna gillanden:
  10
  Ricber och Farbror Sven gillar detta.
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Jonke

  Jonke Ny medlem

  Blev medlem:
  9 mars 2016
  Inlägg:
  29
  Mottagna gillanden:
  5
  Tack för länken till den utmärkta artikeln Ulf.
  Vår uthyrningsagent har föreslagit att vi ska anlita en skatteexpert / bokföringsbyrå för att deklarera och betala inkomstskatten i Spanien för vår hyresverksamhet i Nerja. Men tanke på hur förhållandevis komplicerat det verkar vara enligt artikeln och att det tycks som om vi faller inom den kategori som ska deklarera och betala skatt varje kvartal, kan det nog vara en god idé att ta hjälp.

  Har du Ulf eller någon annan anlitat sådan hjälp för er uthyrningsverksamhet sedan skattereglerna ändrades? Hur mycket betalar ni för den hjälpen per år eller kvartal?
   

Dela sidan

Laddar...