Rustico/urbano

Diskussion i 'Köpa och sälja fastighet' startad av stigbo, 9 mars 2021.

 1. stigbo

  stigbo Medlem

  Blev medlem:
  20 november 2012
  Inlägg:
  43
  Mottagna gillanden:
  9
  När vi hade mäklare som tittade på på vårt hus. diskuterade de sinemellan om tomten var urbano eller rustico. Förstod inte varför det skulle gör a någon skillnad, men glömde bort att fråga dem, hade så många andra saker att fråga och diskutera. Är det någon här som vet om det är av någon betydelse för den som säljer eller den som köper? (I och för sig är huset typiskt spanskt rustico, men tror inte det var husets stil de pratade om.)
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Los Suecos

  Los Suecos Känd medlem

  Blev medlem:
  2 mars 2015
  Inlägg:
  415
  Mottagna gillanden:
  297
  Det korta svaret, ”urbano” stadsplanerat område, ”rustico” utanför stadsplanen. Det finns skillnader b.a. vad gäller bestämmelser för bygglov och en annorlunda beskattning.

  Lycka till

  Tommy
   
  stigbo gillar detta.

Dela sidan

Laddar...