Julmat för barn?

Diskussion i 'Torrevieja' startad av Canopus, 21 november 2018.

 1. Canopus

  Canopus Aktiv medlem

  Blev medlem:
  20 augusti 2014
  Inlägg:
  180
  Mottagna gillanden:
  209
  Det ringde idag på porten och utanför stod en spanjor som visade upp någon typ av legitimation och sedan bad om ett bidrag till, om jag förstod det rätt, någon typ av utspisning av mat till barn. Det kan ha varit kopplat till julen, men där är jag lite osäker eftersom hans engelska var ungefär i nivå med min spanska. Som tack för mitt bidrag fick jag ett kort med en jultomte på ena sidan och en kalender på den andra, vilket stärker mig i min uppfattning om att vi hade pratat om just julmat. :)

  Så jag undrar: kan någon säga om jag gav pengar till något som årligen brukar förekomma i Torrevieja eller har jag bara blivit lurad?
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.643
  Mottagna gillanden:
  622
  finns mànga olika föreningar som sysslar med detta, sà ocksà (men inte enbart) under julen. Röda Korset, Oxfam etc.
  De har en slags id-bricka. sà du blev nog inte lurad.
   
  Canopus gillar detta.

Dela sidan

Laddar...