Bästa mäklaren!

Diskussion i 'Köpa och sälja fastighet' startad av JessicaRobban, 11 november 2015.

 1. JessicaRobban

  JessicaRobban Ny medlem

  Blev medlem:
  11 september 2015
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!
  Vi (jag och in sambo) har aktivt läst många trådar här och åkte ner till Torrevieja i mitten av oktober för att titta på lite lägenheter, väl pålästa.

  Vi var intresserade av nyproduktion och hade fått tips av en kompis att kontakta Luis Valdes på Hem i Solen, då de köpt av honom och var mycket nöjda. Vi träffade honom på Kistamässan och sedan höll vi kontakt via mail fram till avresedagen.

  Luis visade oss lägenheter och omgivningar med stort engagemang och kunnighet. Han gav oss tips för att kunna spara in på kostnaderna och var behjälplig på alla tänkbara sätt. Han var enormt kunnig gällande regler, avtal och kvalitet gällande olika byggbolag och tipsade oss om att ta Abaco som advokatrepesentant.

  Vi köpte till slut ett objekt i Punta Prima och är mer än nöjda och Luis fortsätter att vara behjälplig så snart vi önskar. Vi är så glada att vi hittade honom och vill dela med oss av denna erfarenhet // Hasta Pronto
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Hemisolen

  Hemisolen Ny medlem

  Blev medlem:
  24 november 2015
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Tack ska ni ha för fina ord!
  Luis Valdés
   

Dela sidan

Laddar...