Tandblekning inför resan

Tandblekning inför resan

I samarbete med Tandblekning.co

Vill du göra dig lite extra fin inför din nästa resa kan du satsa på en tandblekning. Ett vackert och vitt leende gör att du ser mycket friskare ut. Du kommer även att känna dig mer trygg och självsäker vilket är ett stort plus. Du kan välja att göra tandblekning på en klinik eller beställa hem ett kit och göra det själv. Dagens behandlingar är enkla att använda, giftfria och förhållandevis billiga. Jämför gärna olika produkter för tandblekning för att hitta den produkt som passar dig bäst.

Ha fräscha och vita tänder under hela resan

Även om en tandblekning som du gör hemma inte håller lika länge som en motsvarande på klinik kommer du ha vita och fräscha tänder under hela din semester eller resa. Vissa kit kommer med påfyllning då du kan göra nya behandlingar när den pågående börjar gå ur. Tänk på att vanor som rökning och snusning gör att tandblekning håller sämre. Under de första 72 timmarna rekommenderas det även att du undviker all färgstark dryck och mat.

Bättre att göra tandblekning innan resan?

Det kan vara lockande att göra tandblekning utomlands, till exempel på grund av ett billigare pris. Vi rekommenderar dock att du gör det hemma i Sverige innan du reser för att försäkra dig om att det blir professionellt gjort. Oavsett om du vill göra det hemma eller på en klink kan du läsa på om de olika produkterna och få relevant rådgivning. Även om priset är något dyrare är det värt det. När du gjort din första tandblekning kan du till exempel investera i en tandblekningspenna som används för att fräscha upp dina tänder vid behov. Denna är liten nog att få plats i en väska och kan alltså följa med även på resan. Försäkra dig om ett perfekt resultat hela resan.

Bleka tänderna

Dela sidan

Laddar...