Skräddarsydda seglingsresor

Skräddarsydda seglingsresor

More Sailing Seglingsresor AB levererar skräddarsydda seglingsresor i Kroatien, Grekland, Italien och i Karibien under vintern. Snart kommer de även att erbjuda skräddarsydda seglingsresor i Spanien. More Sailing erbjuder att hyra en del i en hytt på alla sina destinationer. Det ingår frukost, lunch och dryck ombord, för att säga det enkelt så ingår allt förutom starksprit och middag. Fördel med detta är att ni vet vad er resa kommer kosta mer exakt än när kostnaderna kommer efterhand under veckan.

Man får under 1 veckas tid spendera sin semester ombord på båten och bli serverad mat och dryck under dagarna. Skepparen tar er till olika ställen varje kväll med 1 eller flera badstopp i härliga vikar på vägen. Det vanligaste är att man hyr plats på båten och även svensk välutbildad Skeppare och Värd. Man får hjälpa till så mycket man vill eller så lite man vill. Personalen ombord klarar av att framföra båten själva om ni bara vill ta det lugnt och njuta av semestern. Dock finns det många som blir rastlösa, då går det bra att hjälpa till vid segling eller annat. Det seglas så mycket det går under dagarna, men som ni säkert förstår är det omöjligt att lova att det kommer seglas hela tiden. Oavsett så kommer det bli en fantastisk semester för er.

Hyra privat - utan skeppare och värd

Man kan även hyra segelbåt privat, alltså utan skeppare och värd. Det innebär att ni själva får ta hand om allt som finns att göra ombord, samt att planera rutt och laga mat själva. Tänk på att kolla upp vilka certifikat och andra papper ni behöver för att köra båten ni vill hyra i respektive hamn. Självklart kan More Sailing hjälpa er med detta.

More Sailing erbjuder många olika typer av båtar, alltifrån 30 fot Enskrov till 50 fot + katamaraner. Vilket innebär att det är lättare att hitta en båt som passar just er, om ni är en hel familj så finns självklart möjligheten att hyra en båt själva med bara familjen ombord. De båtar som finns på vår hemsida är de populäraste båtarna vi har tillgång till! Dock går det mesta att lösa. Tveka inte på att höra av er vid minsta lilla fråga.

Det finns ingen riktig åldersgräns på båtarna, det är upp till er själva att känna av ifall det kommer fungera eller inte. Vi har haft med oss små barn upp till 90 + vilket visar vikten av att vi kan skräddarsy er resa efter era behov. Ni kan självklart lägga in önskemål angående medresenärer vid bokning av del i båt. Dock ingen garanti att det går att uppfylla.

More Sailing har levererat Seglingsresor sedan 2009 och har haft väldigt många kunder. Företaget har sitt kontor i Göteborg. Men har kunder över hela Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vår personal är till största del Svenska, de har även gått igenom en vecka där vi utbildat och visat tips och trix.

Dela sidan

Laddar...