Flyg och hotell

Flyg till Spanien

Spanien är ett väldigt populärt turistmål eftersom det finns så otroligt många fina platser, soliga stränder och härliga badställen att besöka. Detta gör att det går många flyg till Spanien vilket är väldigt bekvämt för alla de turister som är ute på jakt efter sol. Det finns många fördelar med att ta flyg till Spanien, du slipper krångla med att hyra bil eller buss och du kommer fram mycket fortare än om du väljer något annat färdmedel. Priserna för flyg till Spanien är inte speciellt höga eftersom det är ett populärt turistmål med många flygningar till och från Sverige varje dag.

Flygtider till Spanien

Barcelona 3 timmar och 31 minuter
Madrid  3 timmar och 52 minuter
Ibiza 3 timmar och 50 minuter
Gran Canaria 5 timmar och 54 minuter
Lanzarote 5 timmar och 40 minuter
Valencia 3 timmar och 50 minuter
Malaga 4 timmar och 20 minuter
Mallorca 3 timmar och 41 minuter

Att flyga från Landvetter går istället ca 30 minuter snabbare.

Jämför flygresor till Spanien

Hemsidan Momondo.se jämför helt kostnadsfritt flygbolagen åt dig. Du får presenterat en lista med alternativ på olika flyg och kan sedan välja det som passar dig bäst. Sajten är på svenska och presenterar alla uppgifter om flygresorna på ett snyggt och enkelt sätt till dig som besökare. Du förbinder dig inte till något när du använder Momondo.se och som vi nämner tidigare är hemsidans jämförelsetjänster helt gratis.

Hotell i Spanien

Att boka ett hotell i Spanien behöver inte betyda att det kostar astronomiska summor. Spanien har otroligt mycket att erbjuda sina besökare. Man erbjuder inte bara sol och bad utan även många storstäder samt andra aktiviteter som till exempel bra golf, shopping, fotboll osv. Det finns generöst med hotell i Spanien eftersom det är en lukrativ marknad med turism i sådana mängder som Spanien har. Detta medför att priserna på hotell i Spanien inte är speciellt höga i förhållande till vad man får för standard. Ett bra hotell är en förutsättning för en bra och bekväm semester.

Sök hotell i Spanien

För att söka bland alla hotell i Spanien kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Sidan listar alla hotell på svenska tillsammans med bilder, recensioner, omdömen och information. Dessa omdömen från tidigare gäster/besökare är väldigt bra att läsa innan man bokar. Man får då oberoende recensioner och information som man kanske inte hade fått av hotellen själva. Hotels.com är en mycket bra sida för dig som söker boende/hotell i Spanien helt enkelt.

Published:
13 december 2019
Sidvisningar:
28.162

Dela sidan

Laddar...