Vinfusk?

Diskussion i 'Leva och Bo i Spanien' startad av Lisenda, 1 februari 2012.

  1. Lisenda

    Lisenda Ny medlem

    Blev medlem:
    7 januari 2012
    Inlägg:
    47
    Mottagna gillanden:
    3
    Är det vanligt att man fuskar med viner i Spanien?

    Köpte en Gran Reserva 2004, Baron del Cey. Tempranillo, lagrad 24 mån på amerikanska ekfat enligt texten. Men det smakade hallonsaft eller om man vill vara snäll Beaujolais Noveaux.

    Tempranillo brukar väl ge kraftiga Rioja-liknande viner efter eklagring?

    Man har ju läst om vinförfalskningar i Frankrike och Italien.
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. Nalle

    Nalle Mycket välkänd medlem

    Blev medlem:
    15 mars 2010
    Inlägg:
    3.778
    Mottagna gillanden:
    750
    har aldrig läst eller hört nàgot om det.
    Fusk finns säkert. men tror inte det är särskilt utbrett. T.om "husets vin" pà restauranter brukar ofta vara gott. De flesta är stolta över sitt "eget" vin....
     

Dela sidan

Laddar...