Studera spanska och söka jobb i Barcelona

Diskussion i 'Skolor och Studier i Spanien' startad av Alices_, 12 december 2018.

 1. Alices_

  Alices_ Ny medlem

  Blev medlem:
  12 december 2018
  Inlägg:
  5
  Mottagna gillanden:
  4
  Hejsan !

  Kommer att avsluta mina studier på Speakeasy språkskola i Barcelona snart. Rekomenderas varmt! Är väldigt nöjd :) Så kul med folk från hela världen i klasserna och lärt mig språket känns det som. Fick Csn också.

  Nu till min fråga, nån som vet hur man söker jobb här? har pluggar spanska i snart ett år så pratar rätt flytande hehe. Helst inte callcenter jobb..

  Tack på förhand! <3
   
  NisseSk8 gillar detta.
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. NisseSk8

  NisseSk8 Ny medlem

  Blev medlem:
  24 januari 2019
  Inlägg:
  4
  Mottagna gillanden:
  0
  Har också pluggat spanska på speakeasy, lugnt bästa språkskolan. Jag jobbade på salesgroup innan, är iofs telefonförsäljning men så chill. Sköna människor och bra vibe i allmänhet. Men om du pratar spanska nu så kan du ju söka andra jobb också, kolla på infojobs.com
   

Dela sidan

Laddar...