Nattklubbar på Ibiza

Diskussion i 'Ibiza' startad av Zoom, 3 maj 2008.

 1. Zoom

  Zoom Ny medlem

  Blev medlem:
  27 april 2008
  Inlägg:
  42
  Mottagna gillanden:
  0
  Nån som kan tipsa om den bästa nattklubben eller om det finns flera på Ibiza denna sommar 2008 ? ;:;;) När ska man åka dit för att få mest ut av partylivet?

  Tack på förhand alla ni för alla tänkbara tips!
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. davve

  davve Ny medlem

  Blev medlem:
  21 januari 2008
  Inlägg:
  90
  Mottagna gillanden:
  1
  Ibiza diskotek

  Så vitt jag vet så dessa diskotek och nattklubbar de bästa och coolaste på Ibiza på sommaren. ;:;;)

  Space, DC 10, Manumission/Privilege, Pacha, El Divino, Es Paradis, Amnesia!!

  Men Privilege(Manumission) är ett den grymmaste klubben, ett häftigt fenomen. Som VÄRLDENS största klubb är det en upplevelse främst för sin monumentala storlek, man får en karta när man går in! I denna partypalats med tillhörande småklubbar får 10 000 personer plats. Gå hit en måndag då klubbgiganten Manumission skapar en extas som inte går att få någonannanstans i världen. Alla som åker till Ibiza för att festa får inte missa ett besök här.

  Pacha
  Pacha på Ibiza är en av världens mest känd klubbar och konceptet har ynglat av sig och spridits till många andra städer med mer eller mindre lyckat resultat. Här är det dock en klubb i världsklass. Ingenting sparas på dekoren, vill man ha ett helt piratskepp med besättning i taket så bygger man det. Vill man ha världens bästa DJ:s så betalar man förstaklassbiljetten från New York. Och det gör man. Pacha håller hög och jämn klass och ingen klubbare med självaktning missar ett besök.
   
 4. gustav

  gustav Ny medlem

  Blev medlem:
  15 januari 2008
  Inlägg:
  180
  Mottagna gillanden:
  0
  resa till Ibiza

  Det är rätt skönt just med tanke på att det inte är så mycket svenskar och stureplansmentalitet ens på Pacha. Vackra människor o liberalt till max. Älskar helt enkelt stället! Fler måste helt enkelt resa till Ibiza och se klubblivet med egna ögon.
   
 5. Uteliv på Ibiza - farligt för en 16 tjej?

  Hej, jag försöker övertala min föräldrar att få åka ensam med mina tjejkompisar till Ibiza i sommar, har ni några förslag vad jag kan säga, är man bara försiktig och har sunt förnuft så klarar man sig väl där utmärkt??
   
 6. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Ett bra erbjudande

  American Express SAS Eurobonus
  Få 6 000 eurobonuspoäng direkt om du tecknar ett American Express SAS Eurobonus kort via vår LÄNK. 6 000 poäng räcker till en inrikes flygresa.
  Kika in erbjudandet på Americanexpress.se.


  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 7. Ibiza

  Pacha är den klart bästa klubben! Glöm alla andra!!

  T
   
 8. Ibiza

  Från mitt juli till början av september är det högtryck!!
   
 9. george

  george Ny medlem

  Blev medlem:
  12 januari 2008
  Inlägg:
  33
  Mottagna gillanden:
  0
  Hur är det under slutet av September, fortfarande mkt party eller inte värt att åka dit pga det dåligt med folk?
   
 10. Åk dit i mitten på Juli!
  Pacha är min favoritklubb, David Guettas party är otroligt! Men när du åker dit så ska du inte låta klubbarna bestämma kvällen utan festerna på klubbarna. En dag så kan Privilege vara bäst (tex Manumission) och en annan så är Pacha bäst, (tex flower power party) . Bara att prata med någon av alla biljettföräljare som lurar i varenda hörn i Ibiza Stad. (bäst att bo där). Sen får du ju inte missa Space, we love space on sundays ska vara ett bra party, dit går man på morgonen efter att man har spenderat en natt på någon annan klubb! Var beredd på att casha upp bara, dyrare ö att festa på får man leta efter!
  (Men även om inträdet går på 550 kr så känns det som ingenting efter upplevelsen man får!)

  Annars är café del mar ett måste, att ta en drink där innan utgång är oslagbart!

  Och man kan åka dit när man är 16! Sjukt ofarlig ö med liten kriminalitet (bortsett från alla droger, men det kan man ju välja bort!). Dock så kommer du nog känna dig ganska ung, de flesta är 23 + som åker dit. Bortsett från englsmännen men de bor i san antonio. haha!

  Ses kanske där!

  /Rutinerad Ibiza-besökare
   
 11. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

 12. Zoom

  Zoom Ny medlem

  Blev medlem:
  27 april 2008
  Inlägg:
  42
  Mottagna gillanden:
  0
  Tack för era svar, och "Rutinerad Ibiza-besökare", det låter onekligen helt grymt bra! Kommer åka dit i augusti, vet bara inte riktigt hur mycket man kommer orka med, är ju inte 20 längre så att säga.. hehehe
   
 13. gustav

  gustav Ny medlem

  Blev medlem:
  15 januari 2008
  Inlägg:
  180
  Mottagna gillanden:
  0
  Ni som varit där partat hårt, hur kan en typisk Ibizadag se ut? Ungfärligt vilka tider gäller för utgång mm? Gracias
   
 14. Vi är 4 killar som ska dit, men vi tänkte bo i San Antonio, inget bra val alltså? Vore ju klart schystast att bo där det finns bäst folk. Har personligen inga bra erfarentheter kring engelsmän på reseorter.

  Hur fungerar hotellen, är det mycke efterfester osv, eller är det klubbig -> hem sova ->vakna -> kröka som gäller hela veckorna?

  Vi tänkte åka ner så att vi kommer hem den sista juli.

  MVH
   
 15. Kalle

  Kalle Ny medlem

  Blev medlem:
  8 mars 2008
  Inlägg:
  24
  Mottagna gillanden:
  0
  har alltid velat åka dit och testa på de spektakulära klubbmiljöerna som man läst och sett på tv och tidningar!! Bara undrar dock, är inte förtjust i droger och sånt tjafs så undrar om det finns det folk där som INTE tar droger på dessa fester? ;)
   
 16. nicks

  nicks Ny medlem

  Blev medlem:
  18 juni 2008
  Inlägg:
  3
  Mottagna gillanden:
  0
  Tjena,

  skall ni till Ibiza och festa sa skall ni ta med er MYCKET pengar, alla dessa klubbar som namst tar fruktansvart mycket ebtalt. jag va pa Ibiza senast 1999, och da ville de ha 300skr bara for att komma in pa Privalge (manumission), rakna med en hel kvall utan mat och taxi ga pa flera 100 euro. Det finns budget variant:

  Varm pa nagon av sunk barerna i San Antonio innan, musiken ar oftast helt ok, mycket billigare, och oftast ar det gratis intrade. Ta sedan en taxi eller en Sk Party buss till den klubb ni ska till.

  For battre och up to date info, kolla rnt pa de Engelska forumen som har med ibiza att gora, de ar valdigt up to date. Sok.. Ibiza Forum, pa google, fins flera.

  nick
   
 17. Så här såg det ut för min del:
  På dagen är det sol och bad eller sol och fest som gäller. (Bora Bora, känd strandbar). Man äter middag ute rättså sent, kanske går till café del mar och kollar solnedgången. Sedan går man till någon bar och köper biljetter till nattens partaj i samma veva. Är sedan där runt kl 1, kan vara ganska segt då men runt 3 - 4 är det som bäst. Ibland stannar man tills stället stänger (oftast kl 8) och om man orkar så forsätter man på Space.
  Så det där med vilka tider som gäller för utgång är ju rätt svårt att svara på då man kan gå ut när som helst under dygnet!

  Sen finns det ju massa annat att se också förutom allt party. Fina sträder, hippie marknaden och formentera för att nämna några!

  /Den rutinerade Ibiza-besöken - igen!
   
 18. Nej nej! Skulle snarare påstå att en bra bit över majoriteten inte tar droger!
  Även om det visserligen förekommer en hel del, men tacka bara nej om du blir erbjuden (stor risk att man blir) så är det problemet ur världen! ;)


  Och du med entourage som skulle bo i San Antonio: Aldrig bott där själv men av vad jag har hört så boka om till något hotell i Ibiza Stad eller den södra delen av ön, där finns alla sköna människor (jättebra mix, allt från klubbfolk från hela världen, lite mer sansat solsemesterfolk och jetset. Och folket är i alla åldrar). Dessutom ligger det mesta som är bra närmare ibiza stad än san antonio.
  Efterfestarna som är bra äger oftast rum i villorna, på hotellen är det rättså lugnt såvitt jag vet, och sova får du göra när du kommer hem! (eller på stranden när du solar!)


  /Rutinerad Ibiza-besökare - ännu en gång!
   

Dela sidan

Laddar...