Massturism i Barcelona

Diskussion i 'Barcelona' startad av Preciosa, 25 april 2014.

 1. Preciosa

  Preciosa Veteranmedlem

  Blev medlem:
  13 december 2008
  Inlägg:
  8.083
  Mottagna gillanden:
  905
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Lonfred

  Lonfred Ny medlem

  Blev medlem:
  9 juni 2012
  Inlägg:
  27
  Mottagna gillanden:
  0
  Typisk spansk affärsmetodik, utan alla turister skulle Barcelona fortfarand varit en tråkig industristad samt varit mer eller mindre i konkurs efter den senaste krisen, men det har man tydligen missat i dokumentären. Måste ju vara ända stället i världen där man klagar på en god inkomstkälla, man ska se möjligheterna och inte alla hinder.
   
 4. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.635
  Mottagna gillanden:
  609
  Var likandat i Calvia (mallorca) i mitten pà nittiotalet. Dà ville politikerna höja "nivàn" pà turisterna och ville att bla. Magaluf skulle sluta vara ett tillhàll för alla festprissar.
  De insàg inte att tack vare alla stökiga svenskar, engelskmän etc, skulle Calvia fortfarande vara en hàla mitt ute i ingenstans, istf (dà iaf) Europas näst rikaste kommun
   
 5. rocio

  rocio Aktiv medlem

  Blev medlem:
  1 mars 2012
  Inlägg:
  1.500
  Mottagna gillanden:
  18
  Man kan inte både äta kakan och ha den kvar. Man får ta det onda med det goda här i livet. Så är det, och det borde alla veta, även i Calvia och Barcelona.
  rocio
   

Dela sidan

Laddar...