Grill

Diskussion i 'Torrevieja' startad av virestasmen, 23 augusti 2019.

 1. virestasmen

  virestasmen Ny medlem

  Blev medlem:
  25 december 2018
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!
  Jag har nyligen skaffat en lägenhet söder om Torrevieja, i Horadada, och ska köpa en elgrill för att inte störa grannarna så mycket. Jag har tänkt mig en Weber Pulse 2000. Den kostar dock 849 E på Leroy Merlin. Är det någon som vet var man kan hitta den till ett bättre pris?
  Hälsningar Anders
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. hydrolift

  hydrolift Aktiv medlem

  Blev medlem:
  1 november 2012
  Inlägg:
  173
  Mottagna gillanden:
  39
  Jag vet inte vad en sådan kostar här men kan tipsa om ett par ställen som säljer Weber. Dels finns dom i Ferretiran https://goo.gl/maps/KRE3b2tuqHsmjFyC8 i Cabo Roig-rondellen (för övrigt en mkt bra Ferreteria). Och dels så finns det Viveros Villamartin https://goo.gl/maps/rpBogQ6jeJbBEzDu9 .

  Finns säkert på några ställen i Torrevieja oxå men oavsett så är Weber överlag ganska dyrt i Spanien. Just den grillen du vill ha kostar en del även i Sverige men det är den man vill ha med tanke på olika grillzoner så man kan grilla indirekt. Kanske du ska kolla Amazon oxå?
   

Dela sidan

Laddar...