Oktober utsikter

Diskussion i 'Murcia' startad av Akalla, 6 september 2020.

  1. Akalla

    Akalla Medlem

    Blev medlem:
    30 augusti 2011
    Inlägg:
    43
    Mottagna gillanden:
    1
    Hej hur ser det ut med Corona och masktvång i Los Alcázares området
    Jag har inte varit nere i år och tydligen har någon brutit sönder cylindern till yttergrinden, men alla dörrar och fönster är hela.
    Vet inte om man ska åka med till höstlovet , priserna på tex Norwegian till Alicante är inte så lockande om det är masktvång och eventuell lockdown
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. Gyllis

    Gyllis Känd medlem

    Blev medlem:
    28 april 2017
    Inlägg:
    523
    Mottagna gillanden:
    604
    Som det ser ut nu så klarar sig kusten bättre än inlandet i Murcia, färre smittade. Masktvång är det, men det vänjer man sig snabbt vid, och du behöver inte ha mask hemma. Att det skulle bli en ny lockdown i Spanien förefaller osannolikt, och regeringen skulle knappast få majoritet för ett sådant beslut.
    Jag har varit i Spanien under hela krisen, visst lockdown var tufft för psyket, men nu tycker jag att det flyter på bra.
    Åker du inte ner ska du givetvis fixa så att någon kollar över din bostad innan det är för sent – fixar det som är trasigt, ställer iordning, städar tomten och så vidare.
    Jag har kollat på flyg med KLM, med byte i Amsterdam, om jag skulle vara tvungen att åka till Sverige, deras priser ligger bäst till för tillfället.
     
    Carro och Los Suecos gillar detta.
  4. Nalle

    Nalle Mycket välkänd medlem

    Blev medlem:
    15 mars 2010
    Inlägg:
    3.778
    Mottagna gillanden:
    750
    Hàller med Gyllis, det blir ingen generell lockdown, mest för att Sanchez har lagt över ansvaret pà regionerna istället för huvudregeringen.
    Däremot kan, och har, vissa kommuner/omràden sättas/satts i karantän. Tex, byn Archivel i Murcia som sattes i karantän förra veckan
     
    Los Suecos gillar detta.

Dela sidan

Laddar...