Taxi

Diskussion i 'Leva och Bo i Spanien' startad av Niklas82, 22 april 2019.

  1. Niklas82

    Niklas82 Ny medlem

    Blev medlem:
    1 mars 2019
    Inlägg:
    2
    Mottagna gillanden:
    0
    Hej

    Har tänkt ta taxi nån kväll i Los alcazares regionen. Hur är taxitaxipriserna om man jämför med Sverige och är det nåt bolag man ska passa sig för?
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. Nalle

    Nalle Mycket välkänd medlem

    Blev medlem:
    15 mars 2010
    Inlägg:
    3.778
    Mottagna gillanden:
    750
    alla taxibolag här nere är kommunala. Uber etc har än sà länge inte kommit hit. För andra "taxis" màste du förbeställa hämtning.
    Den enda jag känner till, men aldrig använt. är Nordisk Taxi. Ingen aning om var deras priser eller hur deras service är.
     
  4. Kenth

    Kenth Känd medlem

    Blev medlem:
    15 mars 2018
    Inlägg:
    330
    Mottagna gillanden:
    312
    Har använt Nordisk Taxi två ggr, till o fr flygplatsen, för ganska precis ett år sedan då jag var nere och tittade på objekt o de skötte sig perfekt. Punktliga, nya o rena bilar + engelsktalande förare - bokade om dag för hemresa och även det fungerade smidigt.
     
    erkki gillar detta.
  5. Nalle

    Nalle Mycket välkänd medlem

    Blev medlem:
    15 mars 2010
    Inlägg:
    3.778
    Mottagna gillanden:
    750
    en taxi till Torrevieja kostar nog ca 60€ Till Los Alcazares kan jag tänka mig ca 100€ enkel resa. men det är bara en nàgorlunda kvalificerad gissning och med Taxi Elche (de kommunala som kan plocka upp pà flygplats utan förbeställning)
     

Dela sidan

Laddar...