Hyra bil i Nerja

Diskussion i 'Nerja' startad av Jonke, 15 januari 2018.

  1. Jonke

    Jonke Ny medlem

    Blev medlem:
    9 mars 2016
    Inlägg:
    29
    Mottagna gillanden:
    5
    Hej!
    Är det någon som har tips om bra biluthyrare i Nerja? Inte på flygplatsen alltså utan i Nerja, för kortare hyresperioder såsom dagsutflykter.

    Vi har testa Auto Fiesta på Av. Pescia (N-340) mittemot Supermercado Iranzo men tycker inte de är särskilt bra, vare sig vad gäller öppettider, service eller pris.
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. Zanny

    Zanny Ny medlem

    Blev medlem:
    24 januari 2015
    Inlägg:
    15
    Mottagna gillanden:
    5
    Hej!

    Vi hyr alltid av Lessaggro på Calle Los Huertos. Kan inte bedöma om de är bättre eller sämre än någon annan (har inget att jämföra med) - men det har alltid funkat bra för oss.

    Om man vill hämta bilen på flygplatsen (det gör vi oftast, men inte alltid) har de en bra service som gör att man inte behöver köa. Man får ett sms med information om var bilen står parkerad, nyckeln ligger inlåst i en säkerhetsbox.

    De är nog inte billigast i stan, men om man är återkommande kund får man rabatt.

    /Lena
     

Dela sidan

Laddar...