LCHF ???

Diskussion i 'Torrevieja' startad av haho1018, 10 mars 2015.

  1. haho1018

    haho1018 Ny medlem

    Blev medlem:
    14 april 2011
    Inlägg:
    87
    Mottagna gillanden:
    1
    Hej kära forumvänner!

    Ni som är mer bevandrade i affärer utbud etc.. är det någon som vet var man kan köpa LCHF - varor? Jag såg att någon frågat om kokosolja - jättebra att veta!

    Men hur är det med tex fiberhusk, mandelmjöl, kokosmjöl?

    Finns det några här som LCHF:ar och som kan tipsa om vad ni äter/beställer när ni äter på restaurang? Finns det någon särskild restaurang som är inriktad på lågkolhydratkost?

    Tacksam för svar!
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. haho1018

    haho1018 Ny medlem

    Blev medlem:
    14 april 2011
    Inlägg:
    87
    Mottagna gillanden:
    1
    Ny social grupp: Vi som äter LCHF

    Jag kollade runt lite och såg att det fanns några inlägg om LCHF. Jag skapade för enkelhetens skull en grupp som heter "Vi som äter LCHF" för er som är intresserade av att byta tips/idéer/recept etc gällande LCHF, med utgångspunkt på LCHF i Spanien.

    Hoppas nån vill hänga på dit!
     
  4. kinng

    kinng Moderator

    Blev medlem:
    24 juni 2014
    Inlägg:
    565
    Mottagna gillanden:
    64
    Hej Hanna.

    Jag äter mer eller mindre strikt LCHF beroende på årstid och min karaktär :D. Tyvärr kan jag inte ge dig många tips på vilka affärer som har LCHF produkter då jag inte är tillräckligt duktig på Spanska än, men Carrefour och säkert fler har Harina de Almendra som är mandelmjöl. Länk till Carrefour

    Däremot kan jag dela med mig vad jag brukar äta på restauranger.

    - Kött och fisk som inte är panerad fungerar utmärkt. Jag brukar be dom byta ut potatis/pommes mot grillade grönsaker eller mer sallad och sås. (Rödvinssås, Bearnaisesås, vitlöksås (Aioli), Tzatziki, Coleslaw och Guacamole brukar ju finnas att välja på. Eller kryddsmör)

    - Sallader brukar fungerar under förutsättning att du ber dom plocka bort krutonger och liknande. (Ceasardressing eller Vinegrett)

    - Spett av olika slag brukar alltid fungera.

    - Någon soppa?

    - Som dessert kan du fråga om du kan få en liten ostbricka. Är du mindre strikt så brukar det finnas frukt/bär med grädde.
     
  5. HåkanCarina

    HåkanCarina Ny medlem

    Blev medlem:
    19 september 2015
    Inlägg:
    6
    Mottagna gillanden:
    0
    Hej där!

    Vi äter LCHF sedan drygt 1,5 år och är intresserade av att dela erfarenheter och mat tips i Torrevieja med de som äter LCHF.

    Vi har inte ens börjar vår resa till Torrevieja än. Den blir av 1 dec.

    skulle vara intressant att höra vilka erfarenheter spanska restauranger har av LCHF eller är det inte ens någon ide att nämna det utan bara beställa "vår" mat.

    Hälsningar,

    Håkan & Carina
     

Dela sidan

Laddar...