Info om Ryanair

Diskussion i 'Flyg' startad av Emmisdemmis, 4 februari 2014.

  1. Tanzacat

    Tanzacat Ny medlem

    Blev medlem:
    5 september 2013
    Inlägg:
    17
    Mottagna gillanden:
    0
    Problem löst

    Vill bara meddela att jag nyss fick mail från Ryanair med påminnelse om incheckning. Genom att följa länken i mailet funkade det plötsligt att checka in. Jag hann därmed inte ens ringa. Liksom en del av er här på forumet säger har jag nu också på internet sett att många upplevt liknande problem som jag - av oklar anledning (oftast systemfel verkar det som) går det då och då inte att checka in på Ryanair. De har ju nu börjat med bokning av sittplatser vilket verkar vara i en uppstartsfas under februari, kanske har detta ställt till med problem. Tack för tips på forumet i alla fall!
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. Rottweiler

    Rottweiler Medlem

    Blev medlem:
    27 september 2009
    Inlägg:
    122
    Mottagna gillanden:
    17
    Kolla in din adress. Det får inte vara några prickar eller ringar över Å Ä och Ö, i postadressen. I gatuadressen går det däremot bra.

    /Rottweiler
     
  4. åsa51

    åsa51 Medlem

    Blev medlem:
    2 april 2013
    Inlägg:
    376
    Mottagna gillanden:
    4
    Hej platser har man kunnat boka länge nu men som sagt man kan behöva försöka några gånger ibland,därför brukar jag checka in i tid så man hinner försöka igen));)
     

Dela sidan

Laddar...