Erbjudande från SECURITAS

Diskussion i 'Leva och Bo i Spanien' startad av SolenLyser, 18 juli 2012.

  1. SolenLyser

    SolenLyser Guest

    Securitas var väl ursprungligen ett svenskt företag? Jag fick just ett mail från dem med det finstilta längst ner på sidan. På den iögonfallande bilder står det: "Installera detta alarm denna månad för bara 99 Euro". Det låter ju förmånligt om man nu skall resa iväg på semester - vilket reklamen framhåller. Men så var det då det finstilta:

    99 Euro + 36 inbetalningar med 15 Euro. Med IVA (21%) blir det 773,19 Euro.
    Jag misstänker att, när man efter tre år betalt av larmet, man måste teckna ett nytt serviceavtal. Det tänker jag inte undersöka.
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. lundin

    lundin Ny medlem

    Blev medlem:
    3 april 2008
    Inlägg:
    100
    Mottagna gillanden:
    0
    Haha, det lät ju till en början som ett riktigt bra erbjudande! bra att du är på din vakt. Skulle också vilja ha en bra larmsystem. Vad rekommenderas för spanska leverantörer och system för tillfället ?
     
  4. Nalle

    Nalle Mycket välkänd medlem

    Blev medlem:
    15 mars 2010
    Inlägg:
    3.778
    Mottagna gillanden:
    750
    du màste ha ett service avtal iaf, eftersom det màste vara kopplat till en larmtjänst (vissa kanske pàstàr att det är kopplat till polisen, vilket är scheisse snack) eftersom det är olagligt att ha ett larm som inte är det, om det nu inte är ett tyst larm.

    Dessa larm är har ingen siren, och istället för att avisera en larmtjänst, ringer det upp din mobiltelefon. dà betalar du bara för kostnaden av ett telefonabbonemang (runt en 10€ för det billigaste mobilkortet)

    en vanlig mànadskostnad pà en larmtjänst ligger mellan 20-40 € beroende pà vad du vill ha.

    och ja, Securitas är ett Svenskt företag. ursprungligen hette det Helsingborgs nattvakt
     
    Last edited: 19 juli 2012
  5. SolenLyser

    SolenLyser Guest

    Vi har tre hundar, varav en är elektronisk. Den köpte vi för tolv år sedan i Sverige. Det händer att någon ställer sig vid grinden på natten. Då drar den elektriska hunden igång. Övervakningen styrs av ett nattrelä. Otroligt effektivt eftersom sådana hundar är okända i södra Europa.
     

Dela sidan

Laddar...