Östersjökryssning, vilka rekommenderas?

Diskussion i 'Övrigt - Ordet är fritt' startad av gustav, 18 januari 2008.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
  1. gustav

    gustav Ny medlem

    Blev medlem:
    15 januari 2008
    Inlägg:
    180
    Mottagna gillanden:
    0
    Vi är ett par grabbar som tänkt i Juli att dra på östersjökryssning med något rederi. Vilken kryssning är främst när det gäller nöje och komfort?
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. erik88

    erik88 Ny medlem

    Blev medlem:
    12 januari 2008
    Inlägg:
    22
    Mottagna gillanden:
    0
    Viking Line är något billigare, både i tax free och i resa, Silja Line är dyrare i båda, och i min mening har servicen försämrats sedan Tallink tog över.

    Helsingforskryssningar går an så länge du undviker Viking Mariella, hon är den skabbigaste i deras flotta. Gabriella, Isabella (Åbo) och Amorella (åbo) går helt an. Alla Siljas skutor går också an.....är bara så trött på deras ryska trapetskonstnärer och operasångare.

    Birka och Cinderella är oprövade kort för mig. Likaså Baltikumkryssnningarna från Stockholm. Helsingfors Tallinn har jag dock prövat på några gånger.
     
  4. james

    james Ny medlem

    Blev medlem:
    10 januari 2008
    Inlägg:
    27
    Mottagna gillanden:
    0
    Jag har åkt med viking line ett flertal ggr med mest pga att jag har familj i Finland. Det som går att göra på båtarna är att: äta, dricka öl, köpa alkohol och spela bort pengar. Jag kommer åka på en Cinderella kryssning om en vecka ungefär, lämnar en rapport om hur det var då.
     
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan

Laddar...