Är jag ute & cyklar?

Diskussion i 'Malaga' startad av paujoh-8, 4 september 2011.

  1. paujoh-8

    paujoh-8 Ny medlem

    Blev medlem:
    3 september 2011
    Inlägg:
    1
    Mottagna gillanden:
    0
    Hej!

    Jag är en 32 kille som fått beviljat tjänstledigt en längre period från mitt jobb i Sverige.

    Jag är sugen på nya uppleveser & vill prova på att bo i Spanien & har fått för mig att Malaga skulle passa mig.

    Vad tror ni jag har får chanser att få något jobb i Malaga? Jag har 5års erfarenhet från IT-branschen, i huvudsak inom IT-support, databaser & business intelligence. Men kan tänka mig att jobba inom i stort sett vad som helst. Tyvärr kan jag ingen spanska idag.

    Min tanke är att åka ner och försöka få ett jobb på plats, självklart söker jag även på distans, men det går ju aldrig att ersätta face-to-face intrycket.

    Tacksam för lite feedback & tips, kanske från någon som gjort något liknande & stuckit på vinst eller förlust.

    MVh
    Paul
     
  2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

    Hej!
    Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
    Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

    PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
  3. davve

    davve Ny medlem

    Blev medlem:
    21 januari 2008
    Inlägg:
    90
    Mottagna gillanden:
    1
    hej paul och välkommen till forumet, det är stort behov att kunnigt IT folk, företagen behöver mycket hjälp med att komma ut och synas på internet till exempel. Landet ligger en bra bit efter sverige på detta område skulle jag säga, men språket är helt klart ett problem, man behöver behärska detta tror jag, iallafall någorlunda. Men visst Malaga, Fuengirola och Marbella finns det en hel del svenska företag som behöver it-support självklart. Det bästa är om du tar den svenska ftg först och ringer runt och kollar med de, eller åker ner och kollar läget.
     

Dela sidan

Laddar...